Butik tudung & baju online hijab terbesar, pemborong, Pengimport dan pembuat tudung wanita. terletak di 81800 ulu tiram, johor.. Jom buat sendiri., Untuk bahagian bawah, kalau guna kain plain macam saya..saja nak buat lawa saya buat kelin yang macam ni. macam piping gitu. selain dari buat lawa..ianya jug. Bantal felt | asma felt box, Untuk pengetahuan korang, bantal ni diperbuat dari kain yg lembut dan bukannya kain felt.

Jika suka dengan bunga camni..kornk boleh terusss klik
400 x 374 · 67 kB · jpeg, Jika suka dengan bunga camni..kornk boleh terusss klik

baru untuk kain felt salam ramadhan feltcara cara membuat kerongsang
1000 x 750 · 504 kB · jpeg, Baru untuk kain felt salam ramadhan feltcara cara membuat kerongsang

Cara buat purse / dompet dari felt
569 x 403 · 94 kB · jpeg, Cara buat purse / dompet dari felt

Potong kain flanel seperti gambar sebanyak enam lembar, yang satu ...
404 x 404 · 19 kB · jpeg, Potong kain flanel seperti gambar sebanyak enam lembar, yang satu ...

Chevrolet Optra LS Full Equipo / 1600 cc / 12.200 km / 2011
1600 x 1067 · 169 kB · jpeg, Chevrolet Optra LS Full Equipo / 1600 cc / 12.200 km / 2011

Keychain dari kain yang didot
400 x 323 · 49 kB · jpeg, Keychain dari kain yang didot

Cara buat purse / dompet dari felt

Belajar nak buat baju kurung, Terima kasih pengunjung berjaya menjahit baju .. simple *nota sama tidak dibenarkan . http://naninana.tripod.com/ Balleyrina gallery ~ kain pasang.kerongsang.aksesori.beg, Mencari doorgift majlis ? pakej sesuai jadikan doorgift buat tetamu istimewa . bukan sahaja majlis perkahwinan, tapi majlis2 . http://www.balleyrina.com/ ~noieizan2u~: :. bagaimana sis buat & potong huruf, Selalu sis soalan cam ne potong huruf tuk felt .. ni nak share ler.. pun buat.. senang je.. mula2 kamu printkan. http://noieizan.blogspot.com/2012/03/bagaimana-cara-sis-buat-potong-huruf.html

Related Article:

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.